Wat is het CrossFit-principe ?

CrossFit is een intensief en afwisselend fitness programma, waarbij bewegen en plezier belangrijke aspecten zijn. Het is hard werken en een sterk, fit en gezond lichaam is je beloning.

Wij denken niet in spieren, maar in bewegingen.

Bij CrossFit Superfit vind je geen toestellen of apparaten en zal je geen geïsoleerde spieren trainen, maar zo veel mogelijk "compound" oefeningen. Hierbij zijn meerdere gewrichten en grotere aantal spiergroepen bij betrokken.

 

Het programma is zo samengesteld om fitter te worden en om je lichaam voor te bereiden voor elke sport of andere lichamelijke activiteit.

Het doel van CrossFit is om zo fit mogelijk te worden in alle opzichten !
Wie zijn wij ?

eigenaar Crossfit waalwijk
Head Coach Crossfit Superfit

De headcoach / trainer:

ALDO VAN LIESHOUT

 

Eigenaar CrossFit Superfit.

Gecertificeerd CrossFit trainer Level 2, Personal trainer, voormalig docent Zwemmen Fontys Sporthogeschool, voormalig docent Zwemmen, Fitness en CrossFit op de School voor Sport & Bewegen Tilburg.

Examinator KNZB, KNBRD en NPZ-NRZ

 

Trainer kids crossfit superfit waalwijk
Trainer crossfit superfit

De trainer / coach:

JESSICA VAN VEEN

 

CrossFit Trainer level 1 en Atlete CrossFit Superfit  


Wat doen wij ?

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een intensieve WOD (Workout Of the Day). Een WOD kan variëren van 5 tot 40 minuten en de resultaten worden opgeschreven op een whiteboard in de box.

 

De trainingen zal worden aangepast door de trainer(s) naar de mogelijkheden en het niveau van de deelnemers (kinderen van 12 jaar tot volwassenen van 100 jaar).

 

Tijdens het technische gedeelte en de WOD zal de trainer letten en corrigeren op de technische uitvoering om blessures te voorkomen.

 

Bij CrossFit Superfit streven we naar een begeleiding van 1 trainer op maximaal 10 personen om een goede begeleiding te waarborgen !